Hakkımızda

Hakkımızda

Serdar Planlama, 2005 yılından itibaren Şehir Bölge Planlama, Harita, Jeoloji ve Danışmanlık alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

İmar mevzuatı ile şehircilik ilkeleri ve esaslarını ön planda tutarak çeşitli sektörler için arazi geliştirmeye yönelik çalışmalarla birlikte kent bütününe yönelik ve mevzi plan çalışmaları yapmakta olan büromuz, bu çalışmalarda halihazır harita yapımından başlayarak, uygulama aşamasına kadar tüm gelişmeleri yürütme bilgi beceri ve donanımına sahiptir.

Temel değerlerimiz ışığında çalışmalarımızda kamu yararı gözetilerek kamu ve özel sektör arasında dengeyi sağlayan, kaynak kullanımında etkin ve verimli çalışmaya dikkat eden, tarihi ve doğal kültürel değerlerimize gerekli hassasiyeti gösteren bir anlayış sergiliyoruz. Yaşam kalitesinin artırılması, mekansal uyumun gözetilmesi, kentsel ve kırsal alanlar arası mekansal ilişkilerin güçlendirilmesine dikkat ediyoruz.

Bu ilkeler doğrultusunda kamu ve özel sektörün ihtiyaçlarına çözümcül, dinamik, dengeleyici bir yaklaşım ile beklentilere en kısa sürede cevap vermeye gayret ediyoruz.